Αγαπητοί γονείς,

Σας καλούμε το Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 16.00-18.00 να πάρετε μια μικρή γεύση από τις νέες δραστηριότητες της Ακαδημίας των Εκπαιδευτηρίων μας, καθώς και να μας ρωτήσετε οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε σχετικά με το πρόγραμμα, τη λειτουργία και τους στόχους της.

Η έναρξη της Ακαδημίας των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά είναι γεγονός! Φέτος, για πρώτη φορά προσθέσαμε στο πρόγραμμά μας δραστηριότητες καλλιτεχνικού αλλά και ακαδημαϊκού χαρακτήρα, καθώς και δραστηριότητες αθλητικές που απευθύνονται και σε ενήλικες.

Εμείς αναγνωρίζουμε τη σημασία που έχει για τα παιδιά από μικρή ηλικία να γνωρίσουν τον εαυτό τους και να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους! Έτσι, στα πλαίσια της Ακαδημίας έχουμε δημιουργήσει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, τόσο υγειονομικά όσο και παιδαγωγικά, μέσα στο οποίο υπάρχει ο χώρος και το ανθρώπινο δυναμικό, ώστε τα παιδιά να ανακαλύψουν και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους.

Ο αθλητισμός, η ζωγραφική, η αναρρίχηση, όλες μας οι δραστηριότητες αποκτούν άλλη διάσταση, αφού τα παιδιά μέσα από τη διασκέδαση και την έκφραση επιθυμούμε να έρθουν σε επαφή με τις αξίες που πρεσβεύει τόσο ο αθλητισμός όσο και οι τέχνες και οι επιστήμες. Εξίσου βασικό εφόδιο που θεωρούμε ότι χρειάζονται τα παιδιά στην εποχή μας είναι η αυτονομία, γι΄ αυτό και μια ακόμα νέα δραστηριότητα που προσθέσαμε στην Ακαδημία είναι ο «Ηγέτης» που αποσκοπεί ακριβώς σε αυτό.

Στο χώρο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά τηρούνται αυστηρά όλα τα απαραίτητα, προληπτικά μέτρα προστασίας από τη νόσο Covid 19, ενώ το σχολείο μας είναι ένας από τους ελάχιστους εκπαιδευτικούς φορείς της χώρας που έχει πιστοποιηθεί από την TÜV HELLAS (TÜV NORD GROUP) με το πρόγραμμα “Safe Restart” για την πλήρη συμμόρφωσή του με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Σας περιμένουμε, μικρούς και μεγάλους, για να διασκεδάσουμε παρέα και να περάσουμε ένα όμορφο και δημιουργικό Σάββατο!
 
Με εκτίμηση Κωνσταντίνα Χαλκίδη
6942440153
(Υπεύθυνη προγραμμάτων Ακαδημίας)
 
 
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΜΠΟΥΓΑ